Hot Stone massage
Een Hot Stone massage is zoals het woord letterlijk al zegt een massage met hete stenen. In feite zijn het warme stenen met een temperatuur van ongeveer 45 graden. De Hot Stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die onder invloed van water en zand door de jaren heen glad gepolijst zijn. De grootte varieert van 2 tot 12 centimeter. Basalt kan een zeer lange tijd warmte vasthouden. In veel oude culturen bijvoorbeeld bij de Inca’s werden de waardevolle eigenschappen van de stenen gebruikt om spierpijn en ongemakken te verlichten. De behandeling begint met het licht inwrijven van de huid met etherische olie. Daarna worden de verwarmde stenen zorgvuldig op groote geselecteerd en direct naast de rugwervel geplaatst. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen. Tegelijkertijd worden er stenen tussen de tenen geplaatst en worden de voeten en onderbenen met warme stenen gemasseerd. Uiteraard worden ook de rug en schouders met de warme stenen en handen gemasseerd. De meeste mensen ontspannen direct en er ontstaat een diepe rust. De stenen absorberen alle spanningen, heffen blokkades op en geven daarvoor in de plaats rust, warmte en een intens gevoel van geborgenheid.

Hot Stone massage is een bijzondere en weldadige vorm van ontspannen. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten Een ervaring die u niet mag missen.

Reiki
Reiki is de Japanse term voor ‘Universele Levensenergie’. Dit is de energie die zich overal om ons heen bevindt en die iedereen nodig heeft om te leven. Het is ook de energie die zorgt voor groei en genezing. Vaak ontstaan er in de loop van het leven blokkades in het lichaam die een goede doorstroming van deze energie belemmeren. Een tekort aan ‘levensenergie’ veroorzaakt een groter gevoeligheid voor ziekten en vertraagt het herstel. Tijdens de behandeling gaat de ‘levensenergie’ weer stromen en wordt via de handen van de behandelaar doorgegeven naar de ander. Blokkades worden opgeheven en het energie tekort aangevuld. Het lichaam komt weer in balans en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt in gang gebracht. Reiki ondersteunt niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Het helpt bijvoorbeeld om belemmerende gedachten patronen en pijnlijke emoties los te laten en te verwerken. Er ontstaat ruimte voor verdere ontwikkeling en groei. Reiki is ondersteunend en daardoor niet in strijd met andere, reguliere, behandelwijzen. Het ontvangen van Reiki geeft vaak een merkbaar positief effect.

Reiki is een liefdevolle energie.

Ontspanningsmassage
Een klassieke ontspanningsmassage is vooral gericht op een algemeen gevoel van welbehagen en ontspanning van lichaam en geest. Ontspanningsmassage is alles gericht om je tot ontspanning te brengen. De klassieke ontspanningsmassage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de Westerse gezondheidszorg als de Oosterse filosofie een belangrijke rol speelt. Door de ontspannende werking die van deze massage uitgaat wordt de spanning in de spieren weggenomen en het stressniveau in lichaam en geest verminderd. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.

Massage is een weldaad voor lichaam en geest.

Alle massage behandelingen en reiki kosten € 55,00.